Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Accident pe Turda-Cluj, în Copăceni

Aiţilop
Tools
Typography

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 19.10, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Copăceni.

Un conducator auto de 38 de ani, cetatean strain, care se deplasa pe DN1 E60, din direcția Turda spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulatie. Astfel, un conducator auto de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda a doua, pentru a evita impactul, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din directia Cluj-Napoca spre Turda, condus de un barbat de 47 de ani, din Turda.

La faţa locului pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

5 persoane au fost consultate de către salvatorii prezenți la fața locului, dintre care 4 au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS