Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Accident în Tureni. O femeie de 20 de ani, transportată la spital

Aiţilop
Tools
Typography

Astăzi, pe DN1E60, în localitatea Tureni a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 20 de ani a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean la spital.

Potrivit IPJ Cluj, din primele date, accidentul rutier a avut loc pe DN1E60, la intersectie cu DJ103G, pe fondul neacordării de prioritate de catre un conducator auto care nu s-ar fi asigurat la patrundera pe drumul naţional, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Turda.

Persoana care a fost transportată la spital era conștientă și nu a fost încarcerată

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS