Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

Accident pe centura Vâlcele-Apahida. O femeie însărcinată, transportată la spital

Aiţilop
Tools
Typography

Săptămâna a început şi cu un nou accident pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, eveniment rutier în urma căruia o femeie însărcinată a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Concret, IPJ informează că nn conducător auto în vârstă de 35 de ani, din comuna Coroieni, judeţul Maramureş, care se deplasa pe Varianta de Ocolire Cluj Est, din direcţia Cluj-Napoca spre Gherla, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţa de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Fântânele, judeţul Suceava.

Ca urmare, autoturismul condus de tânărul de 35 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani a intrat în coliziune faţa-spate cu autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani.

În urma evenimentului, o femeie - pasager în autoturismul condus de tânărul de 29 ani - a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU, o autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe Varianta de Ocolire Cluj Este, în jurul orei 14.40.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea, iar femeia, însărcinată, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS