Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Bărbatul suspectat de moartea minorului de 8 ani a fost prins la Filea de Jos. Şi-a tăiat venele înainte să fie capturat

Aiţilop
Tools
Typography

Principalul suspect în cazul copilului dispărut şi găsit ulterior mort pe bancheta din spate a maşinii conduse de tatăl său a fost prins de poliţişti.

După ce e fost găsită maşina în care se afla copilul decedat, tatăl, care nu era de găsit, devenise principalul suspect în drama decesului mixcuţului. Stfel, pe parcursul zilei, tatăl copilului a fost căutat de poliţişti şi localnici din zonă, folosindu-se inclusiv câini de urmă.

Când i-a văzut pe polițiști, Takacs Gyorgy a luat cuțitul și și-a tăiat venele de la ambele mâini. Din câte se pare tentativa nu i-a reișit, iar un echipaj i-a acordat primul ajutor.” precizează stiridecluj.ro adăugând: “Bărbatul ar fi strigat că nu a vrut să se ajungă aici și nu a vrut să fie capturat în viață. Localnicii din Filea au contribuit decisiv la prinderea suspentului. Aceștia i-au îndrumat pe polițisti pe un deal, unde câinii de urmă l-au încolțit pe fugar. Acesta a fost momentul când a scos cuțitul și și-a tăiat venele în speranța că nu va fi prins viu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS