Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

SARS-Cov-2 scoate poliţia la terase şi în Câmpia Turzii

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii împreună cu cei a Secției 4 Poliției Rurală Câmpia Turzii au acționat în vederea limitării răspândirii noului tip de coronavirus.

În cadrul acțiunii desfășurate la data de 11 iulie a.c., în intervalul orar 16.00-20.00, polițiștii au verificat respectarea măsurilor legale pe terasele din municipiu, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunii au fost verificate 21 de terase din municipiu și comunele arondate, fiind verificate 13 mijloace de transport în comun.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor privind răspândirea COVID-19, abateri ale normelor rutiere în vigoare, dar și pentru abateri la Legea 61/1991R. privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS