Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

VIDEO | Aproape o familie întreagă din Bădeni şi-a pierdut azi viaţa într-un accident grav pe centura lui Vâlcele-Apahida

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul dimineţii de azi, 1 iulie, înainte de ora 8.00, pe centura Vâlcele-Apahida a avut loc un eveniment rutier tragic în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane, toate mebre ale aceleiaşi familii din Bădeni, comuna Moldoveneşti.

Potrivit IPJ Cluj, “Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldoveneşti, în timp ce se deplasa pe varianta ocolitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune un un ansamblu de vehicule  format din cap tractor cu semiremorcă. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul”.

În urma accidentului, traficuul a fost blocat pe ambele sensuri o perioadă bună de timp, abia în apropierea orei 11.00 reprezentantul IPJ anunţând reluarea traficului.

Potrivit, ISU Cluj, apelul de urgenţă a fost primit la scurt timp după producerea evenimentului rutier.

Concret, o autospecială pentru intervenţie rapidă şi comandă , una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ (serviciul judeţean de ambulanţă) au fost alertate în jurul orei 7.30 în vederea gestionării unei situaţii de urgenţă produse ca urmare a evenimentului ruutier care a avut loc pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida la km 9.

La faţa locului pompierii au găsit avariate un ansamblu de autovehicule şi un autoturism, cel din urmă fiind proiectat în afara părţii carosabile iar ocupanţii blocaţi în autoturism.

ISU mai precizează că echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanţi - un bărbat şi o femeie de circa 40 de ani - şi au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care iniţial părea să aibă semne vitale.

Din nefericire, pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că şi a treia persoană rea decedată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS