Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a terminat, Marți, 2 Aprilie 2024, pictura murală de pe 20 mp din pereții holului de jos a Școlii Gimnaziale ”Simion Balint” din satul Copăceni, comuna Săndulești, parte a Proiectului ”4/4PentruPrieteni” organizat în perioada 1-10 aprilie 2024 de Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education.

Proiectul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, derulat și în județul Cluj cu sprijinul Consiliului Județean, „Organizarea de programe de depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente”, a fost finalizat recent.

✅În săptămâna premergătoare Zilei Armatei României, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN a avut o întâlnire cu reprezentanții Filialei Locale Câmpia Turzii a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenței Naționale a României și Zilei Europei, Primăria Municipiului Turda, organizează miercuri 10 mai, o ceremonie publică începând cu ora 12:00 la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda.

More Articles ...