Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Un moment mai aparte în şedinţa de la Luna

Strofocle
Tools
Typography

Sincer, nici nu prea ştim ce am putea spune despre imaginea din fotografie atâta timp cât imaginea e autoexplicativă.

E un instantaneu, o imagine obţinută la întâmplare, pe care am observat-o abia după declanşare, punctul de focalizare fiind cu totul altul decât cel care credeţi că ar putea să fi fost.

Dacă stai să faci aprecieri, imaginea poate crea un disconfort precum un NASture descusut de la paltoN AStfel că ceva pare să nu fie în regulă, ceva îN AStfel de imagine nu are ce face decât să strice, în ansamblu.

E drept, consilierul local N-A Stat să se uite dacă îl fotografiază cineva aşa că şi-a luat degetul de la mâNA Stângă şi şi-a făcut treaba, ce mai?... Adică n-ai putea spunea că N-AScultă de instinct...

Cum spuneam, nu analizăm neapărat şi, chiar dacă pentru unii poate părea NASol să fie surprinşi în situaţii, poate, uşor neplăcute, asta e... Că e uNA Sau alta, situaţiile se pot întâmpla. Mai neplăcut e când se întâmplă atunci când e şi un aparat foto prin preajmă şi, dintr-o întâmplare, te surprinde taman când te scobeşti în NAS...

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS