Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cine a zis că nu sunt locuri de parcare în Câmpia Turzii?

Strofocle
Tools
Typography

În Câmpia Turzii problema locurilor de parcare pare să se fi rezolvat iar acest lucru nu poate fi decât apreciat mai ales de către proprietarii de autoturisme şi de conducătorii auto care ştiu cât de greu este uneori să găseşti un loc de parcare.

Imaginea de mai sus nu poate să fie decât dovada mai mult vie decât (las-o) moartă a faptului că în plin centrul oraşului - adică lângă Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" - cineva găseşte, la discreţie, nu un singur loc de parcare, ci trei.

Acuma noi ştim că maşinile cu girofar au întâietate, dar parcă nu putem să nu ne amuzăm de cei care mai cred că un girofar portocaliu te face jmeker destoinic, mai ales acum când pedeleu' aproape că nu mai există - deşi peneleul se vrea noul păr al lupului iar Iohannis se vrea vârful de lance în întoarcerea mortului de la groapă - după ce şi-a dat examenul de maturitate politică tăind pensiile propriilor părinţi. Dar asta e altă poveste de groază...

Aşadar poate că nu de la girofar se trag locurile de parcare la discreţie. Atunci e la ce?

Oare să fie mai tari maşinile cu macara? Adică nu contează cine eşti, dar dacă ai o maşină cu macara eşti cel mai tare şi ai locuri de parcare? Şi am întrebat asta aproape în rime nu aşa, că n-aveam ce face, ci pentru că musai trebuie să fie macaraua cea care a contat şi nu faptul că maşina seamănă cu una a unui cocalar ieftin: cu volan pe dreapta şi cu număr de România. Sau cele ale cocalarilor adevăraţi rămân, totuşi, cu număr de Marea Britanie?

Dar dacă, totuşi, ne înşelăm şi doar a contat pur şi simplu faptul că dacă ai o maşină mai mare şi tupeu parchezi unde vrei şi pe câte locuri vrei? Plus că dacă maşina e şi cu macara, în cazul în care face unul figuri, îţi iei locurile de parcare cu macaraua şi le duci unde vrei tu...

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS