Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

PNL-ul a dat cu ascuţitul

Strofocle
Tools
Typography

Finalul celei de-a treia ediţii a târgului "Produs de Cluj" desfăşurat la Turda în perioada 25-27 aprilie 2014 părea că s-a murdărit inclusiv pe pantaloni de politică după ce a călcat cu piciorul drept în campania electorală moale ce se afla dinainte.

Aflat pe scenă, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a referit la eveiment, dar s-a referit şi la altceva. Cu un "Lasă, că vorbesc şi despre PSD imediat!", preşedintele Consiliului Judeţean Cluj părea că răspunde, ca o vedetă rock, cerinţelor publicului.
După un nemeritat de absent "Everybody raise your hands with me!", Horea Uioreanu a insistat să precizeze cât de bine se înţelege cu primarul turzii şi cât de multe lucurui au făcut împreună, faţă de ceilalţi care doar promit. Evident, se referea la PSD. Pare-se că rana ruperii USL-ului încă pulsa sângerând roşiatic pe undeva prin cotloanele sufletului...
Cu microfonul în mână, Horea Uioreanu părea să simtă în gură un gust acru de campanie electorală şi aşa se pare că a început să se refere la (până mai ieri, colegii de la) PSD.
Deşi nu părea atins e artificii, vorbitorul a scăpat liber între cuvinte caracterizând campania electorală printr-o frazare gen "chipurile măgarilor pe toate gardurile"... Ooops!... Ne-am uitat repede pe panoul electoral din zona manifestării şi iată ce am văzut:

Panou electoral

Deci: ooops!...
Singurele materiale promoţionale lipite pe panoul de campanie electorală erau cele ale PNL-ului şi cele ale PDL-ului. Iar cum peneleul n-avea chip ci avea săgeata şi sigla, pedeleul avea ce au ei mai bun la Cluj: Buda. Daniel Buda.
Cum ar veni, singurul chip lipit în mod oficial în loc cât se poate de autorizat în cadrul campaniei electorale era al lui Daniel Buda. Deci ce zicea Horea Uioreanu?
Probabil că vorbitorul s-o fi referit la bannerul care tronează în centrul oraşului pe una din clădiri, banner din care ne zâmbesc pesedeii cu Creţu-n frumte... Corina Creţu, căci aceasta este propunea PSD pentru turdeni. Doar că Horea Uioreanu se aştepta să ne prindem noi la cine se referă, dacă tot "ameninţa" că se referă la PSD... Dar oare Horea Uioreanu nu s-a gândit măcar o clipă că poate suntem proşti ca noaptea din moment ce mereu ieşim la vot şi votăm cu speranţă deşi politicienii se chinuie să ne convingă că-i votăm degeaba?

Notă:Acest text este un pamflet şi orice asemănare cu realitatea devine de-a dreptul îngrijorătoare.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS