Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

INCREDIBIL: Reprezentanţi ai presei locale, în atenţia traficanţilor

Strofocle
Tools
Typography

Se pare că în ultima vreme o ţinem dintr-un şoc în altul: titlurile sunt pline de şocuri. Câţiva experţi în circumvoluţiuni stricate chiar au ajuns la concluzia că nu mai avem mult şi, dacă aceste şocuri continuă, n-ar strica să urmeze, în unele cazuri, chiar nişte electro-şocuri.

După ce despre reprezentantul unui organ media care îşi desfăşoară activitatea în zona Turda - Câmpia Turzii (atât reprezentantul cât şi organul) se scrie că ar fi fost - de-a dreptul şocant!!! - "acostat de ţiganii contrabandişti", iată că lucrurile nu se opresc aici şi urmează un alt şoc şocant şi incredibil!
Citiţi în continuare, pentru că dacă nu o faceţi, habar n-aveţi ce pierdeţi!...
Aşa că şoooooc!... Adică... incredibil!... Nici n-a apucat să ne umfle bine râsul după articolul anterior menţionat, că tragedia s-a petrecut din nou! Stimaţi părinţi, trimiteţi-vă copiii din faţa calculatoarelor pentru că urmează rânduri de-a dreptul şocante, care pot avea un puternic impact hilar!
Deci şoc şi groază: cu ocazia celei de-a şaptea ediţii a manifestării "Ziua recoltei" de la Câmpia Turzii, un coleg de la o altă publicaţie locală a fost acostat de un traficant de struguri! Şi, şoooc, totul se întâmpla în plină zi, într-o piaţă plină de lume.
Faptul s-a petrecut înainte de orele prânzului în mijlocul mulţimii când, cel mai probabil, traficantul credea că putea trece neobservat. Cu un tupeu fantastic, cetăţeanul ţinea în mână ciorchinele de strugure aproape sub nasul oamenilor legii care - culmea! - n-au mirosit nimic. Ascuns în mulţime, aşadar, traficantul s-a apropiat uşor de victima sa crezând că nu va fi observat însă nu a putut scăpa de vigilenţa aparatului nostru de fotografiat. Ba chiar am putea spune că traficantul l-a acostat pe colegul de la publicaţia turdeană în exclusivitate pentru aparatul nostru foto aşa că tot ceea ce găsiţi în alte medii de informare despre acest incident a fost - incredibil! - copiat, furat de la noi.
Imaginea care însoţeşte aceste rânduri ce descriu un fapt situat aproape la limita credibilităţii este unică - este singura care există în lume - de la acest incident. Şi în imagine se pot lesne observa atât traficantul, care ţine în mână strugurii, cât şi colegul de la publicaţia locală. Trebuie să ne înţelegeţi că pentru protejarea identităţii celor doi am fost nevoiţi să le ascundem feţele. E adevărat: zâmbetul traficantului a rămas expus însă, aşa cum o arată inclusiv rezultatele ultimelor sondaje date publicităţii, într-o ţară în care cetăţenii folosesc un tub de pastă de dinţi odată la o mie de ani, acest zâmbet poate trece foarte uşor neobservat.
Imediat după ce am făcut fotografia am încercat să ne apropiem de cei doi însă, vigilent, traficantul ne-a observat şi a luat-o la sănătoasa strigându-ne peste umăr: "Ce-ai, bă, ochelaristule, ce vreai? Vreai s-o-ncasezi şi să-ţ' sparg aparatu' ăla de poze?... Atunci dispari!" striga traficantul în timp ce alerga mâncând pământul.
"Este incredibil aşa ceva! Nu pot să cred ce mi se întâmplă" ne-a declarat, în exclusivitate, colegul de la publicaţia turdeană. "Nu este prima oară câmd mi se întâmplă. Îmi amintesc că am fost la un meci al echipei Universitatea Cluj - eu sunt fan, am şi fular cu sigla şi am şi ringtone cu imnul formaţiei - unde, de asemenea, am fost acostat de traficanţi. Atunci era vorba de traficanţi de floarea soarelui. Păi cum se poate aşa ceva? Eu sunt iubitor de floare, mie îmi place floarea, dar aia care stă în vază sau care i-o culegi să i-o dai la gagică-ta, nu aia de-i scuipi cojile ca nesimţitu' pe jos, pe unde te apucă", ne mai spunea, tot în exclusivitate, victima traficantului.
De-a dreptul şocat, colegul acostat de traficantul de struguri ne mai spunea, în aceeaşi exclusivitate, că intenţionat s-a îmbrăcat ca un om obişnuit tocmai pentru a nu ieşi în evidenţă. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs.
Întrebat dacă nu cumva a fost afectat de incident, dacă nu a rămas cu traume şi dacă nu are nevoie de consiliere psihologică, colegul de la publicaţia locală a adăugat: "Nici nu ştiu ce să mai cred. Uneori am impresia că toate mi se întâmplă numai mie. Cineva îmi spunea că am carismă, nu nevoie de consiliere psihologică, doar că nu o iau tot timpul la mine, deci nu ştiu cum de nimeresc tot în centrul acţiunii".
Vădit marcat şi emoţionat în exclusivitate pentru noi, colegul de la publicaţia turdeană ne-a declarat, cu ultimele puteri, pe care şi le-a adunat în exclusivitate: "chiar nu ştiu unde o să se ajungă cu astfel de fenomene. Până şi incidentul de azi nu este decât dovada că traficul creşte, ca ciorchinele, bob cu bob şi traficanţii se înmulţesc precum cojile de seminţe scuipate pe jos. Păi vă închipuiţi că cel care m-a acostat azi avea un ciorchine complet, fără un bob muşcat şi boabele aveau toate seminţele intacte? Păi de astfel de ciorchine nu faci rost decât dacă eşti pe mână cu cineva. Eu zic că trebuie ca reţeaua să fie decapitată de la cap, nu de la ăştia mărunţii... Altfel, chiar mă întreb unde se va ajunge", se întreba retoric, în exclusivitate pentru noi, colegul de breaslă.
Din nefericire, îngrijorarea interlocutorului nostru este împărtăşită şi de alţi cetăţeni care îşi amintesc cum şi ei au fost acostaţi, aproape în exclusivitate, în diverse ocazii de diverşi traficanţi. "Dom'ne uite-te, de exemplu vara, când e cald afară, şi călătoreşti cu autobuzul, traficanţii de mirosuri de transpiraţie de la sub braţ te acostează ca nişte nesimţiţi - că nici nespălaţi nu poţi să le zici - şi tot timpul ai impresia că efectiv pun presiune cu acreală-nţepătoare pe nasul tău. Păi se poate, dom'ne?... Păi aşa unde ajungem?..." îşi amintea un cetăţean care, la rândul său, s-a simţit victimă aproape în exclusivitate, dar cel puţin şooooocant (cu cinci "o").  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS