Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

O discutie de sa ramai tablou, nu alta

Fakelook
Tools
Typography

Lucian Nemeş (stânga), viceprimar turdean PP-DD într-o primărie cu primar PD-L, şi Dumitru Popa (dreapta), artist expozant, vorbind printre rânduri şi lăsând loc de interpretare cum că politica nu e o femeie uşoară, ci mai degrabă una grea, apăsătoare, care mereu se foieşte şi nu te lasă să te simţi bine cum vrei tu, ci cum vrea ea.

Notă: fotografia este autentică, însă "explicaţiile" atribuite lui Dumitru Popa sunt unele imaginare (sugerate în timpul unei discuţii chiar la vernisaj), pentru amuzament, şi trebuie tratate ca atare.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS