Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Discutii pe claviatura

Fakelook
Tools
Typography

Prezenţi la lansarea cărţii "Nădejdile şi deznădejdile lui Antim", Ioan Bembea (stânga) - fost profesor şi primar al Turzii, actualmente pensionar - şi Dan Zăhan (dreapta) - fost profesor, actualmente iubitor de artă şi acordeonist - întinşi la o şuetă amicală la fel de intrigantă şi provocatoare precum o discuţie studenţească ce atentează la liniştea mormântală din sala de lectură.

Notă: fotografia este autentică, însă "dialogul" atribuit celor doi este unul imaginar, pentru amuzament, şi trebuie tratat ca atare.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS