Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Traseismul politic - explicatie-pastel

Fakelook
Tools
Typography

Primarul Turzii - Tudor Ştefănie (stânga) - amuzat până peste poate de felul în care colegul de PD-L (fost PNŢ-CD) - Sorin Bichiş (dreapta) - încerca să plasticizeze cu mâna circuitul politicianului în natură. Iar situaţia era cu atât mai amuzantă şi mai de efect, cu cât Sorin Bichiş chiar putea vorbi din propria experienţă, cea a trecerii de la ţărănişti la democrat-liberali fie şi pentru un loc în Consiliul Local Turda.

Notă: fotografia este autentică, însă "replicile" atribuite celor doi sunt unele imaginare, pentru amuzament, şi trebuie tratate ca atare.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS