Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Aug
53 New Articles

Parlamentarul petrece...

Fakelook
Tools
Typography

Ioan Moldovan (candidat Camera Deputaţilor din partea PP-DD, actualmente deputat PC), Mircea Irimie (candidat Camera Deputaţilor din partea ARD, actualmente deputat PD-L) şi Alexandru Cordoş (la al doilea mandat de senator, fost PSD, acum USL), trei parlamentari care petrec... îşi petrec timpul notând problemele primarilor, întru dreaptă şi cinstită rezolvare... Un fel de examen şi pentru ei dat, totuşi, în faţa celor care i-au ales (sau nu).

Notă: fotografia este autentică, însă "replicile" atribuită celor trei sunt unele imaginare, pentru amuzament, şi trebuie tratate ca atare.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS