Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
96 New Articles

Asteptare peste asteptari | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
La lansarea propriului volum, „Dezrădăcinaţii”, lansare care a avut loc la Turda pe 9 martie, Călin Vasile Plăcintar a fost invitat să şi vorbească. Cumva ciudat, având în vedere că el era prezent la propriul eveniment în calitate nu de scriitor, ci de vorbitor.
Iar Călin Vasile Plăcintar a vorbit! Sunteţi gata? Bun. Deci iată cum şi-a început alocuţiunea de scriitor Călin Vasile Plăcintar: „Nu mă aşteptam să veniţi toţi. Şi vă mulţumesc pentru asta”. La naiba, dar la câţi te aşteptai, la jumate? Sau cum s-a procedat?
Da, da, suntem răi, ne legăm de orice şi nu putem accepta – de răi ce suntem – faptul că omul era emoţionat şi aşa, plin de emoţie, a dorit să le mulţumească tuturor pentru că au venit, pentru el, la eveniment, prezenţă care l-a copleşit. Ba da, putem înţelege, dar nu se făcea să trecem momentul cu vederea, chiar dacă vorbitorul l-a trecut cu vorbirea.
Şi, chiar aşa, oare de ce s-o fi stresat Călin Plăcintar că au venit chiar toţi, că doar gustări erau, de băut era iar cărţi pe care să semneze autografe avea la el. Hai, Căline, nu e chiar aşa de rău că au venit chiar toţi. Se mai întâmplă şi de-astea, mai ales în ziua de azi, când ideea unui ceva gratis atrage... atrage de te sperii...
{mp3}2012/03/placintarToti{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS