Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Moldovan vorbeste atat de placut... Si ne distram asa de bine... | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Deputatul conservator Ioan Moldovan s-a ofuscat un pic, măcar aşa, cât să dea de înţeles că nu e de ieri, de azi pe baricade şi ştie cum stă treaba. Că nu ştie cum stă treaba cu pronunţia şi cu semantica, asta e altă poveste, de care ne ocupăm în continuare.

Pentru că e superofertă, vom prezenta, aici, două intervenţii - cum ar zice colegii de televiziune ai conservatorilor - "salutare". Una e cu semantica parcată pe dos, iar alta e cu pronunţia dată de gard.
În primul rând, acuzându-i pe cei care critică un deputat după ce nici n-a apucat să-şi bea câteva ceaiuri în funcţie şi să încerce scaunele din Parlament de câteva ori, Ioan Moldovan consideră, fără putinţă de tăgadă, că acuzaţiile ar fi pur şi simplu "afirmaţii făcute fără lipsă de informaţii". oare să-l credem pe deputat?
Afirmaţiile făcute fără lipsă de informaţii înseamnă afirmaţii făcute cu informaţiile puse la punct. Dar când să fi observat asta Ioan Moldovan?... Oricum, pe principiul "care mă contrazice mai tare în contradicţii cu dublă negaţie?" Ioan Moldovan şi-a prezentat punctul de vedere, aşa cum nici în vis nu spera să fie prezentat. Dar ce să-i faci? Viaţa de politician e grea... Nici de semantică nu mai ai vreme...
Pe de altă parte, referindu-se la deputatul Mircea Irimie, Ioan Moldovan îl numea nici mai mult nici mai puţin decât "Irimia". Hai să zicem că asta nu ar fi o problemă aşa de mare, din moment ce şi unii pretinşi jurnalişti locali cu pretenţii de jurnalişti se referă la Mircea Irimie spunându-i "Ieremia", că deja îţi ies bubiţe de la "Ieremia" în sus, "Ieremia" în jos... cu atât mai mult cu cât jurnaliştii respectivi - cu ajutorul lui "Ieremia" ca agramatism făcut lege - se dau de gol şi referitor la cine le comentează articolele arhi-mega-ultra-accesate online...
Revenind, însă, la Ioan Moldovan, deputatul conservator nu se lasă şi deschide gura mare ca să poată ieşi porumbelul întreg, cu aripile desfăcute, gata de decolare... Normal, un porumbel alb (cu albastru, ca la conservatori) al păcii şi al împăcării cu sine şi cu reuşita de-a spune ce n-ai vrut.
Mai pe şleau, tot referitor la Mircea Irimie şi la popularitatea sa incomensurabilă în rândurile conservatorilor, Ioan Moldovan spunea: "domnul Irimia are funcţii importate în acest partid".
Bine, acuma şi voi... Ştim că a vrut să zică "importante"... Dar vă închipuiţi ce "dezvăluiri" a mărturisit public Moldovan despre Irimie? Noi nu ne închipuim! Noi doar ne distrăm cum mestecă politicienii vorbele drept în gură...
Aşa că, ia să vedem! Funcţiile importate, oare se potrivesc cu statutul politicianului la care se făcea referire? Adică ar merge cu un politician importat? Cuuum?... Nu ştiiiţi?!... Oare chiar nu vă aduceţi aminte cum, vaşnic membru pesedist fiind în PSD Turda, Mircea Irimie a fost importat cu tot ce avea în PD-L ca să devină, din patron de Roland, mare viceprimar pedelist? Şi - hai, că asta e mai recentă! - oare nu vă aduceţi aminte cum, din mândru deputat ARD - sau PD-L?, că la ăştia numai înţelegi nimic... - a fost importat, cu tot cu funcţie, în Partidul Antena 3... pardon... Partidul Conservator?...
Că de-aia zicem: pentru un politician atât de importat de partide, pe rând, oare ce s-ar potrivi mai bine decât nişte funcţii la fel de "importate"?
Vă iubim, domnule Moldovan! Cum le zici mata, nu le ştie nimeni! Mai aşteptăm!...

{mp3}2013/03/moldovanLipsa{/mp3}
{mp3}2013/03/moldovanImportate{/mp3}  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS