Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Lipsa completa | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Stimaţi telespectatori, să ştiţi că administraţia nu e ceea ce credeţi. Cu atât mai mult administraţia locală, asta ca să nu mai vorbim de conducerea administraţiei, că bugetul e... e ca şi caşcavalul...

Dacă vă linişteşte, să ştiţi că nu sunteţi singurii care se confruntă cu lipsa de fonduri. Până şi bugetul local are lipsuri. Dacă voi nu aţi găsit soluţia, ne pare rău, dar, vedeţi, la nivel mai mare, treburile se rezolvă. Şi nu oricum, ci cu sprijin extern.
"Dar de ce toate astea?" vă veţi întreba. Păi pentru că lipsurile nu pot fi lăsate aşa de izbelişte. Ele trebuie să fie frumoase, pline, ba chiar complete...
Toată polologhia de mai sus este să înţelegeţi cât mai bine cum primarul Tudor Ştefănie a vrut să zică ceva dar a ieşit altceva: "cererile de finanţare pe care le depunem noi la sfârşitul anului 2013 pentru finanţări europene pe 2014 să însemne o completare a lipsei de fonduri bugetare "... ceea ce e oarecum adevărat.
Adică, băi, câţi bani avem noi? Păi mai puţini cu atâta. Adică avem o lipsă. Bun, deci dacă depunem o cerere de finanţare, înseamnă că ne putem aştepta să şi primim bani, nu? Şi din momentul în care depunem cererea până când primim banii, câţi bani lipsă se poate spune că avem? Păi lipsa iniţială, plus lipsa asta generată de aşteptarea primirii sumei solicitate prin cererea de finanţare. Deci am majorat lipsa... adică am completat lipsa, sau ce? Păi ş-atunci?
Aşa că hai, completaţi, completaţi, nu staţi cu lipsa-ntinsă!...

{mp3}2013/02/stefanieLipsa{/mp3}  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS