Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

DOAR DE DATA ASTA: Presupunem ca e greseala incepatorului | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Plecarea lui Mircea Irimie către deputăţie din Consiliul Local (apoi şi din partid, ca să ştim o treabă!) pare să fi lăsat un vid aşa de mare încât Paul Căţănaş încă nu şi-a găsit forţa să-l umple, cel puţin la nivel de... logoree.

Mai exact, "stress-ul primului discurs" şi-a făcut efectul asupra tânărului Căţănaş care, vorbind despre sportul practicat - şi în care a obţinut rezultate de invidiat la nivel mondial - spunea că acest sport l-ar fi învăţat "ca ambiţiile pe care le am, să nu cedez niciodată până nu le reuşesc". (?!?!)
Ca să fie mai clar, într-o lume în care politicienii au obişnuit cetăţenii că doar mestecă vorbe, speranţa renaşte: tânăr politician, proaspăt intrat în Consiliul Local Turda de pe listele filialei locale a PD-L, Paul Căţănaş vine din spate, cu forţe proaspete, să convingă că latura lingvistică a politicianului care mestecă vorbe-n gură nu a murit.

{mp3}2013/01/catanasDiscurs{/mp3}
P.S.: Dragă Paul, ăsta ţi-a fost "botezul" ;)... De-acum eşti şi politician, nu doar sportiv, aşa că mare atenţie! Apropó: acuma sper că nu ne baţi numa' dintr-atâta... :)))

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS