Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Lapusan si cacomunitatea | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Preşedintele PSD Cluj - Remus Lăpuşan - a fost prezent pe scenă şi cu microfonul în mână la lansarea candidaţilor USL care a avut loc la Turda.

Ne e greu să înţelegem ce-o fi fost în capul lui Remus Lăpuşan iar varianta pe care mergem deocamdată este aceea că s-a gândit să-i distreze pe pasionaţii de limba română, aşa că a afirmat, în gura mare, la microfon: "...de aceea dumneavoastră, ca comunitate, aveţi nevoie...".
Bun, noi, CACOmunitate, am înţeles de ce avem nevoie, că doar ne-a spus Remus Lăpuşan, la naiba! Dar presupunând că v-am întreba pe voi de ce ar avea nevoie Remus Lăpuşan, oare ce ne-aţi răspunde?
Revenind, nu ştim ce o fi fost în capul lui Remus Lăpuşan, dar, măcar, am putea încerca să ne gândim ce nu avea Remus Lăpuşan în cap în acel moment: atenţie, coerenţă şi - de ce nu? - chiar minime cunoştinţe de, de exemplu, topică sau... chiar limba română?

{mp3}2012/11/lapusanCaco{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS