Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Mar
121 New Articles

Lansare cu brainstorming | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

O binemeritată buluceală semantică - pe lângă alte buluceli de altă natură, cum ar fi cele verbale, oferite de unii şi alţii - a oferit, la lansarea candidaţilor USL de la Turda, Vasile Grumaz.

"Şi noi toţi, împreună, fiind un sfârşit de an nou, vă dorim..." spunea candidatul. Dacă e să ne întrebaţi, habar nu avem ce e cu construcţia asta şi ce a vrut să transmită. Dacă, însă, e să ne strofocăm puţin, "sfârşit de an nou" nu este o construcţie neapărat falsă.
Singura problemă e că anul 2012 - dacă la el se referea candidatul - a fost un an nou, doar că a fost an nou în urmă cu vreo 11 luni. Şi, da, acel an nou care, între timp, a devenit an vechi, e pe sfârşite.
Şi atunci noi ce să înţelegem din ce-a spus Vasile Grumaz? Că a fost doar un arc, uşor filosofic, peste timp, cu referire la un fost an nou care acum se sfârşeşte? Sau ce?

{mp3}2012/11/grumazAnNou{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS