Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

ANTIRELIGIE: Psalmistul David era din Luna

Cu gura plină
Tools
Typography
Ştirea despre psalmistul David - o ştire aproape şocantă pentru cei care n-o ştiau - se poate lesne înţelege din spusele lui Luca. Dar nu Luca apostolul, ci Luca primarul.
Aflată în comuna Luna cu ocazia zilelor comunei, Minodora Luca, primar al comunei Băişoara dar credincios soldat care purta în raniţă bastonul de-a fi o adevărată fiică a comunei Luna, a ţinut un discurs lângă monumentul eroilor. Însă bucuria de-a fi alături de consătenii pe care i-a părăsit pentru un trai mai bun, de primar, la Băişoara a împins discursul Minodorei prin bălării. Pentru că iată ce spunea Minodora Luca: "aşa cum spune psalmistul David: astăzi locuim împreună, fericiţi, aici în comuna Luna".
Adică dacă psalmistul David spunea că "locuim împreună, fericiţi, aici în comuna luna", folosirea persoanei I plural nu face decât să-l includă şi pe psalmist printre locuitorii comunei Luna.
Aşa-i că pe asta n-o ştiaţi?..
Apropo, pentru că există, poate, printre cititorii acestor rânduri şi amatori de muzică deja clasică, ne vedem obligaţi să venim cu următoatrea precizare pentru ca să poată şi ei să ne înţeleagă: recunoscută drept o doamnă de fier a administraţiei locale, Minodora Luca a mai făcut încă odată dovada că este o adevărată Minodora la maxim. Got it?

{mp3}2012/08/minodoraDavid{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS