Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

CULMEA OPACITATII: Petre Pop are probleme cu transparenta | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Preşedintele PSD Câmpia Turzii – Petre Pop – consilier local în cadrul Consiliului local Câmpia Turzii din partea PSD+PNL, nu s-a dat înapoi de la a mai călca odată alăturea cu limba română.

Într-un registru mai plastic, pesedistul Petre Pop a izbutit, până la urmă, să dea comparativul de superioritate cu capul de masa de la care prezida şedinţa Consiliului local Câmpia Turzii. Mai precis, în încercarea de a-l convinge pe colegul de la PD-L, Remus Filip, de transparenţa unei asocieri între administraţia locală şi o societate culturală, Petre Pop a avut o bucată de discurs cu adresare directă: „domnule Remus, eu vă asigur de toată transparenţa, de o transparenţă mai transparentă decât a fost până acuma”.
Trecem peste faptul că s-a adresat cu „domnule Remus” când trebuia să se adreseze cu „domnule Filip” (în astfel de construcţii se foloseşte numele şi nicidecum prenumele), însă rămânem, încă, blocaţi la gândul că Petre Pop a reuşit să se joace cu transparenţa, cu gradele de comparaţie şi cu poziţionarea atributelor într-o manieră relativ întortocheată.
În primul rând ne întrebăm cum arată transparenţa transparentă şi, logic, oare cum ar arăta transparenţa opacă? Mai mult, cum ar arăta, oare, o transparenţă şi mai transparentă?
Oare să ne mai întrebăm ce trebuie să înţelegem din „mai transparentă decât a fost până acuma”? Dar, în logica lui Petre Pop, cât de transparentă a fost transparenţa până acuma?

{mp3}2012/07/sedCt6transpPop{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS