Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Dezvaluiri involuntare dintr-un mandat de consilier | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Abia în acest mandat consilierul PD-L Remus Filip – membru al forului deliberativ local de la Câmpia Turzii a făcut, involuntar, dezvăluiri despre cum a votat la unul din proiectele de hotărâre din mandatul trecut.

La discuţiile purtate pe marginea proiectului de hotărâre privind asocierea între administraţia locală de la Câmpia Turzii şi Societatea Culturală Câmpia Turzii 775, pedelistul Remus Filip – aflat la un al doilea mandat de consilier – s-a trezit făcând mărturisiri.
Amintind colegilor că în mandatul trecut nu a votat pentru un proiect de hotărâre similar, consilierul PD-L a spus cu gura sa: „am votat împotrivă şi unul din motive a fost transparenţa”. Se pare că abia acum aflăm că pedelistul Remus Filip se simte deranjat când proiectele de hotărâre dau dovadă de transparenţă şi atunci votează împotrivă. Oare aşa se va întâmpla şi în mandatul 2012-2016? Rămâne să vedem şi să ne convingem în ce direcţie va evolua Remus Filip.
Cel mai probabil tânărul pedelist a vrut să spună că motivul pentru care, la vremea respectivă, a votat împotrivă a fost „lipsa de transparenţă”. Dar nu a zis aşa!

{mp3}2012/07/sedCt5transpFilip{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS