Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Petre Pop, cu organizarea la scaldat

Cu gura plină
Tools
Typography

Da, da: că ne place, că nu le place, preşedintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a cam scăldat-o cu organizarea... cu discursul despre organizare, adică.

Grăbit să dea un răspuns colegilor pedelişti din Consiliul local Câmpia Turzii, în calitate de preşedinte de şedinţă, Petre Pop a spus dintr-o răsuflare: „noi am mizat pe experienţa dumneavoastră că aţi mai participat la organizarea municipiului Câmpia Turzii”. Cum adică? Cine a participat şi la ce? La organizarea municipiului Câmpia Turzii? Adică cei din PD-L s-au ocupat de organizarea Câmpiei Turzii?
Trecând peste faptul că pe când Câmpia Turzii se organiza PD-L-ul nici nu exista, nici la Câmpia Turzii nici aiurea (el fiind o găselniţă mai nouă şi deja periclitată), ar trebui să fim oneşti şi să recunoaştem că Petre Pop şi-a dat seama că a cam scăldat-o şi s-a corectat. Asta e, s-a prins singur... Noi doar ce-am scris, ca să ştiţi că ştim că s-a întâmplat...

{mp3}2012/07/sedCt4organizare{/mp3}  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS