Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sat, Feb
121 New Articles

Cristian Haiduc e mai tare decat Emil Boc | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Cristian Haiduc, fostul ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, şi fost preşedinte al AIPPIMM (Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri), actual preşedinte al PD-L Câmpia Turzii este şi consilier local PD-L în cadrul consiliului local Câmpia Turzii.

În prima şedinţă după consstituirea forului delibartaiv local de la Câmpia Turzii, Cristian Haiduc a luat cuvântul. Dacă intenţia a fost să îşi facă simţită prezenţa, din punctul nostru de vedere a reuşit cu succes.
Aşa am aflat şi noi un adevăr de-a dreptul cutremurător: în timp ce Emil Boc articulează perfect câteva fraze, Cristian Haiduc stâlceşte perfect două cuvinte. Lingviştii păreau să fie de-a dreptul uluiţi de rapiditatea cu care fostul preşedinte al AIPPIMM a reuşit o astfel de performanţă şi de-a dreptul consternaţi că a fost singura perlă oferită de Cristian Haiduc.
Ca să nu vă mai ţinem ca pe spini, iată ce a spus preşedintele PD-L Câmpia Turzii cu referire la un anume buget necesar pentru Zilele Municipiului Câmpia Turzii: „atunci înseamnă că aveţi deja prevăzut un buget pentru manifestăţile culturale pentru zilele municipiului Câmpia Turzii”.
Deşi discursul părea să trădeze un proces de gândire locgic, ilogic părea modul în care fostul ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei a reuşit să combine două cuvinte într-un mod de-a dreptul ridicol.
Insistăm pe partea cu „două cuvinte” deoarece undeva există convingerea că, din grabă, preşedintele PD-L Câmpia Turzii s-a gândit la două cuvinte deodată – „manifestări” şi „festivităţi” – pe care le-ar fi combinat într-un mod hilar. Cel puţin asta e varianta indulgentă, dar dacă n-a fost aşa?

{mp3}2012/07/sedCt2manifestatile{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS