Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Tinerete, frunte, crete... | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Viceprimarul cel nou, cel tânăr şi cel PP-DD al municipiului Turda, Lucian Nemeş, a avut o ieşire publică. Şi nu oriunde, ci la o expoziţie organizată în sediul colegilor (săi) de la PNL.

Cum manifestarea era una cu totul altceva decât una politică, viceprimarul a fost invitat în calitate de viceprimar, nu de om politic. Şi în calitate de viceprimar, tânărul a trebuit să vorbească. Şi a vorbit...
Referindu-se la artiştii expozanţi – sculptorul Iosif Stegaru şi pictorul Manole Ciui – tânărul viceprimar Lucian Nemeş vorbea de nişte „oameni deosebiţi, care ne încreţesc frunţile”. Când l-am auzit, am experimentat instantaneu încreţirea frunţii.
Într-un fel l-am putea înţelege pe tânărul Lucian Nemeş, pentru că, cel mai probabil, sunt oameni care, când se uită la sculpturile lui Iosif Stegaru, s-ar putea să li se facă pielea găină sau unele persoane care se uită la tablourile lui Manole Ciui să simtă fluturi în stomac. Dacă se întâmplă aşa, cu siguranţă, pentru unii, cei doi artişti sunt nişte oameni „care ne încreţesc frunţile”. Folosind un „ne”, putem lesne presupune că viceprimarul Lucian Nemeş este unul căruia i se încreţeşte fruntea din cauza (sau o fi „datorită”?) celor doi artişti.
Cu nişte creţe în suflet, abia am reuşit să scriem aceste rânduri doar că să aflaţi şi dumneavoastră ce ar putea experimenta noul viceprimar în prezenţa anumitor sculpturi şi anumitor tablouri. În cazul ăsta, succes şi – cel puţin pentru tânărul viceprimar – la cât mai multe creţe... fără riduri...!

{mp3}2012/07/nemesIncretire{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS