Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, Feb
122 New Articles

CAMPANIE: Sa mangaiem zonele contaminate! | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
O exprimare nefericită a lui Dumitru Iosif, truditor cu acte în regulă în cadrul serviciului de urbanism al Primăriei Turda, l-a adus pe acesta în atenţia noastră dar mai ales în taman mijlocul acestei rubrici.
Vorbind despre unele suprafetţe de teren contaminate, în timp, cu HCH (hexaclorciclohexan) la Turda, Dumitru Iosif a experimentat nefericirea unei afirmaţii cel puţin hilare: „sunt afectate 10 ha în vederea decontaminării”. Zău? Adică cum?
Putem oare înţelege că terenurile au fost afectate special pentru a putea fi decontaminate? Adică odată afectate fiind să li se pară decontaminarea mai uşoară? Se prea poate, pentru că la fel de mari au făcut românii ochii şi la sugestia cu asomarea. Deci, cumva, „afectarea” acestor terenuri „în vederea decontaminării” e un fel de asomare în vederea trecerii pe plaiurile Elizee.
Iubiţi, deci, şi terenurile contaminate... şi ele au suflet, şi ele sunt parte a acestei Terra Madre şi nu au nicio vină că nişte bicisnici le-au contaminat iar acum, pentru a le fi revenirea mai uşoară, au mai fost şi afectate.
{mp3}2012/06/iosifAfectat{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS