Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Fiecare comunitate cu "Şoricul" ei. Chen iu rid mi?... | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Evenimentul prin care se marca lansarea unui nou volum de versuri satirice semnate Emil Mureşan s-a lăsat şi cu momente comice care au fost asigurate, involuntar, de unul dintre vorbitori.

În lansarea de carte s-a implicat Societatea Culturală "Rei Culturae Fautores" care, printre alţii, era reprezentată la eveniment de către chiar preşedintele acesteia, Dan Zăhan.

Şi chiar preşedintele Dan Zăhan a prezentat o scurtă biografie a autorului Emil Mureşan. Amintind de rudele autorului, Dan Zăhan spunea că Emil mureşan are o soră care se numeşte Mureşan... Ilarie.

Nu ştim cum s-a-ntâmplat! Dan Zăhan citea. Deci avea notiţe făcute dinainte (notiţe care puteau fi revizuite). cum să spui că Mureşan Ilarie e soră? Ce părinţi ar da unei fete numele Ilarie?!?

Evident că lumea a izbucnit în râs, chiar dacă mai timid la început. Era normal... Până la urmă, Emil Mureşan l-a corectat şi i-a spus că Mureşan Ilarie e frate, nu soră. În replică, dorind să fie amuzant, Dan Zăhan a spus: "Excuse me!"...

No shit!

Instantaneu ne-am adus de sărmanul Aurelian Şoric, şeful Poliţiei Neamţ, care plângea când de mila lui, când de mila interlopilor din judeţ. Şi aşa de tare se căina că presa îl lua la întrebări despre interlopi în loc să-l întrebe cum a absolvit el liecul de mate-fizică şi cum a făcut el studii superioare, încât, trăgându-şi sufletul şi atrăgând atenţia asupra ce voia el să transmită de fapt, aurelian Şoric întreabă, în direct la TV: "Can you read me?" pentru ca, după câteva clipe, dorind să pună capăt, a emanat, în aceeaşi moldovinească neaoşî un "Case closed!" di toatî frumuseţea.

La momentul respectiv aveai impresia că pe sărmanul Şoric, în copilărie, îl bătuseră părinţii cu blockbusteru' în cap ca să ntre la mate-fizică sau ceva...

Revenind la ale noastre, ne dăm şi nou cu brainsormingu': păi bine, mă maestre, mă... Ilarie e femeie? Ilarie e bărbat, da? Chen iu rid mi? No, atunci bine... deci cheiz clăuzd, da?

Şi să nu uităm nici de Şoric, nu?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS