Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
91 New Articles

Dorin Lojigan si-a gresit cariera | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Titlul de mai sus nu e altceva decât o concluzie la care am ajuns noi în urma mai multor experienţe, în calitate de întrebători angajaţi, cu preşedintele PNL Câmpia Turzii. Şi când ne referim la „experienţe”, înseamnă că nu s-a întâmplat doar o singură dată.
Şi iată cum, cu ocazia vizitei ministrului Ovidiu Silaghi în interiorul sediului PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan a comis-o din nou. Mai exact, în punctul critic în care persoanele publice aşteptau întrebările presei, Dorin Lojigan a dat startul momentului cu un sincer şi călduros: „Vă stăm la dispoziţie cu întrebări”... !?!? Probabil că „vă stăm la dispoziţie cu răspunsuri la întrebările pe care vreţi să ni le adresaţi” sau, mai scurt, „vă stăm la dispoziţie dacă aveţi întrebări”... Altfel...
Dar parcă a fost aşa mişto, încât ne vine să reluăm. Deci: „Vă stăm la dispoziţie cu întrebări”. Pe bune? Păi atunci hai, întrebaţi-ne!... Că de-aia am dedus că v-aţi greşit cariera, pentru că pare să vă prindă mai bine profesia de jurnalist dacă staţi la dispoziţie cu întrebări... Întrebaţi-ne!

{mp3}2012/06/lojiganIntrebari{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS