Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Uioreanu, cantec de leagan | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Îl ştiţi pe Horea Uioreanu? Nu se poate! Este deputatul PNL care reprezintă Cluju’, mă! E deputatul PNL, care acum candidează din partea USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Cum, deja v-aţi uitat la poză? Vedeţi, acum ştiţi cine e...
Şi ce să vedeţi în plus, Hoirea Uioreanu a fost, la sfârşit de mai, la Câmpia Turzii să mai adune un vot, două... Şi a venit însoţit de ministrul muncii, Mariana Câmpeanu şi s-au dus la Mechel să discute cu direcţiunea. De la Mechel, au ajuns la sediul PNL Câmpia Turzii, unde povesteau ce-au povestit la Mechel. Numai că, ce să vezi?
Referindu-se la oareşce măsuri de protecţie pentru – să le zicem aşa – coloşi industriali, ce idee îi scapă din gură deputatului/candidatului Uioreanu? Anume că astfel de unităţi de producţie, precum cea de la Câmpia Turzii, „să fie protejate cu o vorbă bună, de bună seamă...”.
Pă nu?
Eu zic că pe lângă că să fie protejate cu o vorbă bună, unităţile astea să fie şi luate în braţe şi bătute pe spate ca să râgâie după ce au bătut lăptic. Plus că, parafrazând vorba marinarului (aia cu cocoşul ce cânta pe poştă), „acuma, pe bune, îl vedeţi voi pe Uioreanu mângâind Kalaşnikov-ul pe cap şi cântându-i «Nani, nani...»?”. Hă, hă, hă... (hăhăitul de final a fost tot mâna marinarului, care şi-a băgat coada iar în textul nostru).

{mp3}2012/05/campeanuUioreanu{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS