Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Badea şi Funeriu interpretaţi de Făgădar şi Costea | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Cel mai probabil vă aduceţi aminte secvenţa în care unul din cei mai tari miniştri ai învăţământului - Daniel Funeriu - se făcea de râs în faţa unei naţiuni întregi.

Nu, nu e vorba de momentul în care era prezent în studiourile lu' domnu' Dan Diaconescu În Direct şi explica pe înţelesul oteviştilor ceea ce mai târziu Băsescu-so avea să jure cum că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex. Nuuu!
E momentul în care cu însemnele ministerului în spate fineriu vorbea după dictare. Lăsa, atunci, impresia că Oana Badea trebuia să-i şoptescă inclusiv când să inspire şi să expire, de parcă el - specialist în biomecanică, aşa cum se dădea în rândul oteviştilor - nu ştia nici pe ce lume este şi cineva trebuia să-i şoptească mereu cum să existe. Despre asta e vorba!
Ei bine, Turda nu face excepţie!
În conferinţa de presă a liberalilor turdeni, liberalul care insista despre sine că este preşedintele consiliului de administraţie de la SC Domeniul Public Turda SA părea să nu ştie permanent ce funcţie ocupă în cadrul consiliului de administraţie al societăţii amintite, aşa că a fost nevoie ca liberala care insistă despre sine că este preşedintele consiliului de administraţie al SC Turda Salina Durgău SA să-i amintească ce funcţie are el.
"Eu respect o hotărâre şi o numire în funcţie, atât în consiliu cât şi în funcţia de... de... " spunea Constantin Costea cu poticneli, moment în care Corina Făgădar s-a văzut nevoită să îi şoptească: "preşedinte". Ba chiar inclusiv profesorul Călin Felezeu - preşedintele liberalilor turdeni - s-a simţit dator să-l salveze pe Constantin Costea din situaţia în care singur s-a pus.
Frumos! Chiar sublim! N-avem ce zice! Doar omul e în funcţia de... de... de... de... (mai vreţi?).

Notă: fotografia este editată. La conferinţa de presă cei doi nu au stat unul lângă celălalt.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS