Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
96 New Articles

Bugnariu mai ca s-ar inchina la Nechifor | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Ca să ne-nţelegem de la început: vorbind la vernisajul expoziţiei „Lumină din lumină”, artistul Flaviu Bugnariu s-a întins la o glumă de protocol, spunând, spre amuzamentul tuturor, că cineva i-ar fi sugerat să îşi noteze numele expozanţilor, să nu îi mai uite când face prezentările. Ha-ha... Bun!... Dar la ce nu s-ar fi întins Bugnariu? Sau la ce s-a întins, de fapt, dar habar n-avea?
Voi îl ştiţi pe Gavril Nechifor? Cei care-l ştiţi, bine, cei care nu-l ştiţi, nu vă faceţi probleme, că nici Flaviu Bugnariu nu-l ştie. Pentru că altfel nu se explică ce-a zis Bugnariu despre Nechifor. Cum? Nu ştiţi?! Ia fiţi atenţi: „...domnul Gavrilă Nechifor, care are un cap de Crist, şi o cruce cu o răstitgnire...”. Deci dacă e să mă-ntrebaţi pe mine, io zic că l-a confundat!
Păi cum să aibă Nechifor cap de Crist? În primul rând Nechifor are capul lui. Apoi, Nechifor e mai cărunt şi poartă părul prins în coadă. Şi are peste un an de când nu mai fumează! Dar spinii?... Şi crucea cu răstignirea?... Pe ea unde-o are?... O are la el tot timpul potrivit vorbei „îţi porţi crucea”?...
Io, totuşi, zic că Bugnariu l-a confundat. Acuma n-aş putea spune pe cine l-a confundat cu cine, dar Nechifor e, clar, mai cărunt... {mp3}2012/03/gavrilCrist{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS