Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Mon, Jun
101 New Articles

Excursie la Sibiu pentru elevii Școlii Gimnaziale  "Mihai Viteazul" Câmpia Turzii

M. Viteazul
Tools
Typography

Proiectul PNRAS – Proiect de Reducere a Abandonului  Școlar  ,,Implică-te în propriul viitor” a oferit posibilitatea elevilor noștri de a se bucura de o experiență minunată, printr-o excursie la Muzeul Etnografic Astra, din Sibiu.

Elevii au participat  la diferite ateliere de creație, respectiv pictură, sculptură, modelaj, împletirea brățarilor prieteniei, gătit, spectacole de folclor, plimbare cu barca și plimbări hipice.

Pe lângă tradițiile și obiceiurile specifice desfășurate în cadru arhaic, elevii noștri au admirat frumusețea căsuțelor tradiționale din diferite zone ale țării și au luat contact cu vechile meșteșuguri ale comunităților  din diferite zone.

Scopul excursiei a fost consolidarea cunoștințelor  despre tradițiile și obiceiurile specifice poporului român și a reprezentat un bun prilej de socializare și de răsplătite a muncii depuse.

Elevii au fost încântați de această experiență și își  doresc să mai participe și pe viitor la asemenea proiecte.