Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
112 New Articles

Elevă de la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Câmpia Turzii, Performanță Deosebită la Olimpiada de Limba Franceză, etapa locală

Dalia Saroşi

M. Viteazul
Tools
Typography

Dalia Saroși, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, a atins performanța maximă la etapa locală a Olimpiadei de Limba Franceză, desfășurată în 9 martie 2024, la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii.

Această elevă excepțională, cu un talent deosebit pentru limba franceză, a reușit să obțină punctajul maxim, nota 10, confirmând astfel excelența în domeniul studiat. Pregătirea intensă și pasiunea pentru limba franceză au fost cheia succesului pentru Dalia, fiind îndrumată cu dedicație și profesionalism de către doamna profesoară Andreea Stanciu. Această realizare nu numai că onorează eleva și școala pe care o reprezintă, dar constituie și un exemplu motivant pentru toți elevii care aspiră la excelență în domeniul studiilor lingvistice.

Mai mult, succesul obținut la etapa locală a Olimpiadei de Limba Franceză deschide calea pentru participarea la etapa județeană, unde școala va fi reprezentată de încă un elev talentat, Tudor Mândru, elev în clasa a 7-a.