Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

PNRAS - O şansă în plus pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii

M. Viteazul
Tools
Typography

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii este beneficiara PROIECTULUI NAȚIONAL PENTRU REDUCEREA ABANDONULUI ȘCOLAR – ”Implică – te în propriul viitor” derulat în perioada 2022 – 2025, GRANT în valoare de 756000 lei.

 Scopul acestui proiect este reducerea abandonului școlar, îmbunătățirea rezultatelor la Evaluarea Națională și obținerea unei rate mai mari de participare la examenele naționale.  

 În cadrul acestui proiect se vor derula activități remediale pentru elevi, activități extracurriculare, excursii, și activități de formare a cadrelor didactice. Cele mai importante achiziții în cadrul proiectului vor fi tablele inteligente pentru toate clasele de gimnaziu, iar cadrele didactice și elevii  vor beneficia de mijloace moderne  de învățare și predare în conformitate cu standardele europene.

Director,

Prof. Dr. Pașc Daniela