Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

“Festivalul Toamnei” la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” Câmpia Turzii

M. Viteazul
Tools
Typography

“Festivalul Toamnei” organizat săptămâna aceasta la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii a fost motiv de bucurie atât pentru profesori, dar și pentru părinți.

Marți, 8 noiembrie 2022,  a avut loc ”Expoziția de toamnă” unde elevii au expus tot felul de produse specifice acestui anotimp rodnic.

Dovleacul uriaș a fost atracția zilei, elevii au făcut fotografii cu acesta și au prezentat sceneta “Greierele și furnica”.

La finalul săptămânii s-a organizat ”Târgul de toamnă”, cu produse naturale din “cămara bunicii”,  iar cu banii adunați din vânzarea acestora se dorește achiziționarea unei mese de tenis pentru curtea școlii și a unor echipamente necesare pentru petrecerea pauzelor într-un mod plăcut și relaxant.

Organizatori:
Prof. Claudia Pop
Prof. Mihaela Soporan
Prof.înv.primar Bianca Diana Dan
Prof. Georgeta Maria Cărăian