Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sun, Dec
134 New Articles

Elevii Colegiului Tehnic Turda pe scena Teatrului Aureliu Manea

C. Tehnic Turda
Tools
Typography

Începand cu această stagiune, 2017-2018, actorii turdeni s-au implicat activ la nivelul fiecărui liceu din Turda și au format trupe de teatru. Primii care au avut ocazia să joace pe scena Teatrului Aureliu Manea Turda, au fost elevii Colegiului Tehnic în luna decembrie 2017.

Sfârșitul lunii martie îi aduce din nou pe scenă pe acești tineri talentați datorită parteneriatului și bunei colaborări ce există între Colegiul Tehnic și Teatru și totodată, datorită unor evenimente de mare importanță ce s-au sărbătorit în această lună.

În 20 martie, Ziua Francofoniei se manifestă prin diferite evenimente culturale încă de la 1998, pe 27 martie, a fost Ziua Mondială a Teatrului, o inițiativă a Intitutului Internațional de Teatru de la 1961, și de asemenea, pe 27 martie a avut loc Centenarul Marii Uniri.

Cei de la Colegiul Tehnic vor prezenta spectacolul „Chirița în provincie” de Vasile Alecsandri, vineri 30 martie, ora 12.00 în sala mare a Teatrului Aueliu Manea Turda. Actorii îndrumători au fost Vali V. Popescu și Raluca Radu, alături de profesorii Chereches Noemi și Dobrotchi Irina.

„Sunt foarte încântat pentru colaborarea cu Teatrul Aureliu Manea Turda și de faptul că acești elevi își ocupă timpul cu o activitate atât de frumoasă, teatrul. Au participat și la Cluj cu această piesă, la un concurs de teatru organizat de Școala Populară de arte din Cluj-Napoca, unde au luat locul II pentru spectacol și premiul pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță. Le urez mult succes și invităm toți părinții, bunicii și iubitorii de teatru să-i susțină pe acești tineri minunați”, a declarat directorul Colegiului Tehnic, domnul Mateescu.

Și Teatrul Aureliu Manea Turda le urează succes și ne bucurăm pentru faptul că există tineri pasionați de teatru și de activități frumoase înafara orelor de studiu.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda