Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Cristina Arion de la Şcoala “Mihai Vodă” din Mihai Viteazul - premiul II la Olimpiada Satelor din Transilvania

Cristina Arion (Sursa imagine: Daniela Arion)

M. Vodă
Tools
Typography

Cristina Arion, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială “Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazul a obţinut premiul II la concursul interjudeţean de matematică pentru clasele IV-VIII Olimpiada Satelor din Transilvania.

De asemenea, Denis Adrian Tîrnăvean - elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Frata - a obţinut o menţiune la acelaşi concurs interjudeţean de matematică.

Cei doi elevi amintiţi fac parte din numărul de 15 elevi care au reprezentat judeţul Cluj la ediţia din acest an a Olimpiadei Satelor din Transilvania, concurs care s-a desfăşurat în perioada 12-14 aprilie la Bobota, în judeţul Sălaj.

Iată, mai jos, comunicatul transmis de ISJ Cluj, în care sunt menţionaţi toţi elevii care au reprezentat cu cinste judeţul Cluj şi au obţinut rezultate la Olimpiada Satelor din Transilvania:

Cei mai buni 15 elevi la matematică din județul Cluj, care învaţă în unități de învățământ din mediul rural, au participat în perioada 12 - 14 aprilie  2019  la Concursul interjudețean de matematică pentru clasele IV-VIII, OLIMPIADA SATELOR DIN TRANSILVANIA, care s-a desfășurat anul acesta la Bobota, în județul Sălaj.

La acest concurs participă cei mai buni elevi la disciplina matematică din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj şi Sibiu.

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplina matematică de către un lot format din 15 elevi din clasele IV-VIII - sunt elevii calificaţi în urma etapei judeţene a Olimpiadei Satelor și au reușit să obțină 4 premii şi  3 menţiuni, după cum urmează:

Premiul I: SFÂRLEA BOGDAN-GEORGE, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic Gelu Voievod, Gilău;

Premiul II: ARION CRISTINA, clasa a V-a, Şcoala  Gimnazială Mihai Vodă, Mihai Viteazul;, DRÂNDA IOANA-DAIANA, clasa a VI-a, Liceul Teoretic Gelu Voievod, Gilău;

Premiul III: KOVÁCS NÓRA-ANNA, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Kos Karoly Izvoru Crișului;

MENȚIUNI: PAL-ȘERBAN NATALIA, clasa a V-a, Școala Gimnazială  Gheorghe Șincai Florești; VARRO  DAVID, clasa a VI-a, Școala Gimnazială Căianu; TÎRNĂVEAN DENIS ADRIAN, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Frata.

FELICITĂRILE NOASTRE ELEVILOR ȘI PROFESORILOR CARE I-AU PREGĂTIT, INSPECTORI ȘCOLARI: CRISTIAN PETRU POP, ANCA CRISTINA HODOROGEA

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS