Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Carmen Ţandea: suntem foarte mândri de ceea ce au realizat elevii şcolii noastre

HCC
Tools
Typography

Coordonatorul de Programe şi Proiecte Educative (CPPE) al Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan” din municipiul Turda, prof. Carmen Ţandea, vorbind despre elevii şcolii ca despre marea ei familie:

„O nouă promoţie s-a despărţit de dascălii Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan” Turda.

Anul acesta ne-am luat rămas bun de la încă o promoţie de absolvenţi ai clasei a VIII-a, cu bucurie în suflet pentru realizarea celor ce au păşit pe o altă treaptă în devenirea ca oameni, dar şi cu regretul despărţirii de aceşti elevi inimoşi, frumoşi şi muncitori. Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat şi de faptul că au fost elevii şcolii noastre. 

 În acest an, şcoala noastră are o şefă de promoţie cu 10 pe linie: Oana Rus, o elevă ce s-a remarcat prin rezultatele obţinute la învăţătură, la olimpiadele şi concursurile şcolare, dar şi prin implicarea în viaţa culturală a şcolii.

Mulţi dintre absolvenţi au fost implicaţi în activităţi extraşcolare şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. De pildă, Nicoleta Hădărean şi Lorena Hideg, instruite şi sprijinite de înv. Emil Moldovan, au reprezentat cu cinste folclorul românesc la diferite concursuri internaţionale şi naţionale şi nu a existat un spectacol şcolar în care să nu ne încânte cu frumoasele costume şi cântece tradiţionale, Cristian Dumitrescu -  cântă la trombon, un foarte bun instrumentist, fiind membru al fanfarei „Promenada” din Câmpia Turzii, Andrei Iacomi şi Adriana Uţă au practicat artele marţiale, Sorana Şomlea o bună înotătoare, Andrei Sechereş un artist plastic în devenire, Răzvan Mornea - pasionat de istorie dar şi de tradiţiile populare. Cu siguranţă, fiecare elev are o pasiune pe care într-o anumită măsură ne-a făcut-o cunoscută şi nouă. 

Suntem mândri de voi! Avem încredere în voi şi ştim că veţi reuşi în tot ceea ce v-aţi propus. Pentru că aveţi curaj şi pentru că ştiţi să discerneţi între frumos şi mai puţin frumos, alegând calea cea dreaptă.”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS