Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Micuţii de la HCC au confecţionat “Mărţişorul dulce”

HCC
Tools
Typography

Mai mulţi elevi de la şcoala Gimnazială “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda au avut ocazia şi bucuria de a confecţiona mărţişoare dulci pentru cele mai dragi fiinţe din vieţile lor.

Cofetăria Dana a adus bucurie copiilor punându-le acestora la dispoziţie laboratorul şi materia primă pentru ca cei mici să aibă ocazia să se joace cu ciocolata şi să modeleze mărţişoare dulci.

Mulţumiri sunt adresate şi domişoarei profesoare Denisa Chirtes care i-a însoţit pe copii pe parcursul acestei aventuri dulci.BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS