Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Activitate dedicată mămicilor la HCC Turda

HCC
Tools
Typography

Spre sfârşitul săptămânii, la Şcoala Gimnazială “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda a avut loc o activitate a elevilor din clasele pregătitoare A şi B, dedicată mămicilor.

Concret, elevii claselor pregatitoare A şi B, de la Școala Gimnazială “Horea, Cloșca și Crișan” din Turda,  coordonate de către prof. înv. primar Ancuţa Corla și Alexandrina Chiorean - au desfășurat un atelier de creaţie cu tema: "Mama e SuperEroul meu!"

Mămicile au avut ocazia să petreacă timp de calitate alături de cele mai dragi ființe din viața lor, au confecționat păpuși din ață, au cântat și au dansat alături de copii.

Pentru mai multe imagini de la activitate, CLICK AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS