Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Prichindeii de la HCC l-au ajutat pe Moş Crăciun şi au primit ceva în schimb

HCC
Tools
Typography

Sâmbătă, 17 decembrie, elevii clasei pregătitoare A ai Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda l-au ajutat pe Moş Crăciun să îşi umple sacul cu jucării.

Însoţiţi de părinţi şi de profesor învăţământ primar Ancuţa Corla, ei au fost prezenţi, de la ora 11.00, la fosta fabrică de bere din Turda unde, fiecare dintre micuţi, au adus cu ei jucăriile care “le-au rămas mici” şi le-au pus într-o urnă de unde să fie colectate de către Moş Crăciun care îişi completează sacul să-i poată ajuta chiar pe toţi copiii.

Generozitatea micuţilor de la şcoala “Hore, Cloşca şi Crişan” din Turda a fost răsplătită cu o piesă de teatru interactiv - “Darul lui Moş Crăciun” - pusă în scenă de Teatrul Naţional “Aureliu Manea” din Turda, împreună cu “magicianul” Marian Râlea.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS