Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Și sfinții au fost copii!

HCC
Tools
Typography

În această lună, mai exact în data de 7 decembrie, Școala Gimnazială "Horea, Cloșca și Crișan" și-a sărbătorit ocrotitoarea spirituală: Sf. Mc. Filofteia.

Astfel, timp de două săptămâni, elevii școlii au prezentat proiecte despre sfinții lunii decembrie, i-au reprezentat prin desene și au dus vestea Nașterii Domnului Iisus, prin colid, în biserica "Adormirea Maicii Domnului" și "Înălțarea Sf. Cruci" din Turda. Activitățile au fost coordonate de prof. Carmen Țandea și prof. Olimpia Bogdan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS