Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Bacalaureat 2018 - Media 10.00 obţinută de o elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Turda

Iulia Drăgan

CNMV
Tools
Typography

Iulia Andreea Drăgan  de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din municipiul Turda este eleva care a obţinut media maximă la examenul de bacalaureat 2018, numărându-se între cei trei elevi clujeni cu această performanţă.

Iulia Drăgan este absolventă 2018 a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” specializarea „Ştiinţe ale Naturii”, iar studiile gimnaziale le-a urmat la Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” din municipiul Turda.

La nivelul judeţului Cluj, 3 elevi au obţinut media 10.00 la examenul de bacalaureat 2018: Andrada Ioana Damian-Buda de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj Napoca, Maria Otilia Drugan de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” tot din municipiul Cluj Napoca şi aşa cum vă spuneam, Iulia Andreea Drăgan de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din municipiul Turda.

La nivel naţional, au fost înregistrate – înainte de contestaţii – 104 medii de 10.00 la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2018.

În judeţul Cluj,un număr de 4198 de elevi s-au înscris pentru a susţine examenul de bacalaureat 2018, prima sesiune, iar la nivel naţional au participat la acest examen 136.866 de elevi.

Vom reveni cu alte date şi cu o analiză pentru municipiile Turda şi Câmpia Turzii, după publicarea rezultatelor finale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS