Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Performanţe sportive înregistrate de elevii Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda

CNMV
Tools
Typography

Printr-o pregătire fizică temeinică, îmbinând armonios aptitudinea, atitudinea, antrenamentul şi ambiţia, elevii Milu Diana Cristina  (cls a XI-a) și Costea  Alexandru (cls a IX-a) de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, antrenați de d-l prof. Flaviu Pamfilie, au demonstrat că pot să obțină locuri fruntașe în competițiile sportive ale tinerilor.

Prin performanțele obținute în acest an școlar la competițiile sportive județene, Diana si Alex s-au calificat la etapa națională a OLIMPIADEI  SPORTULUI ȘCOLAR, secțiunea CROS, care  se va desfășura sâmbătă, 28 aprilie 2018, la Botoșani.

Felicitări elevilor, felicitări d-lui prof. Pamfilie, felicitari părinților elevilor!

Succes!

Director,
Prof. Alexandra Maria Zamfir

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS