Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Scurtmetraj realizat la Turda şi adresat adolescenţilor | VIDEO

CNMV
Tools
Typography

Un grup de elevi de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Turda s-au implicat într-un proiect prin care se doreşte conştientizarea, în rândul adolescenţilor, a faptului că drogurile sau sinuciderea nu fac parte din opţiunile pe care tinerii să le aibă în vedere indiferent de problemele pe care le au sau situaţia în care se află.

Elev al CNMV Turda, Paul Bolog este realizatorul scurtmetrajului "Adolescentul de azi, adultul de mâine", producţie cu care a câştigat o menţiune la un concurs de scurtmetraje desfăşurat în luna mai a anului trecut la Cluj-Napoca.

"Am decis să reeditez scurtmetraje pentru a transmite un alt mesaj, în condiţia în care imaginile pe care le-am filmat şi scenariul îmi permiteau acest lucru. Astfel, am reeditat mesajul in: «Drogurile şi sinuciderea NU sunt opţiuni», având ca ţintă a audienţei adolescenţii", spunea Paul Bolog explicând, astfel, realizarea, de fapt, a unui nou scurtmetraj.

Filmările sunt realizate în Turda şi toţi actorii sunt elevi ai colegiului turdean, pe genericul scurtmetrajului regăsindu-se numele elevilor Adrian Moldovan, Bogdan Iuga, Bogdan Bîrla, Eric Istrate, Alexandra Oprea, Denisa Top şi Ciprian Oşan.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS