Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

DemoPunk 5 la Salina Turda

CNMV
Tools
Typography

Evenimentul DemoPunk 5 este o competiție amicală între echipele de robotică. În această competiție avem șansa de a ne antrena mai mult pentru etapa națională, care va avea loc la București în perioada 3-5 martie.

DemoPunk este o tradiție a echipei CyberPunk Robotics, acesta fiind cel de al 5-lea an când îl organizăm.

Am decis ca în acest an să organizăm DemoPunk 5 într-o locație specială precum Salina Turda, deoarece și prima ediție a acestui eveniment s-a desfășurat tot în același loc.. Ziua de sâmbătă, 25 februarie, a fost una plină de entuziasm, amicalitate și pasiune pentru robotică.

Deși am întâmpinat mai multe dificultăți tehnice, cu perseverență și calm am reușit să le depășim, făcând o atmosferă cât mai placută atât pentru noi, cât și pentru echipele participante și spectatori.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în amfiteatrul Salinei și am acordat fiecărei echipe diplome pentru calitățile care i-au caracterizat pe parcursul zilei.

Echipa noastră este nerăbdătoare pentru o nouă provocare în zilele care urmează, la etapa națională a competiției BRD First Tech Challenge Romania 2023 sezonul 7 Power Play. Această competiție este foarte importantă deoarece membrii echipei aflați în clasele a 11-a sau a 12-a calificate la etapa națională au intrarea asigurată la Universitatea Politehnică din Cluj-Napoca, București și Iași la secțiile Robotică, Mecatronică și Design Industrial.

Mulțumim Colegiului Național "Mihai Viteazul" Turda, Salinei Turda și sponsorilor noștri pentru sprijinul acordat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS