Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Echipa CyberPunk Robotics va așteaptă în Salină Turda la Demopunk 5

CNMV
Tools
Typography

Echipa CyberPunk Robotics a Colegiul Național „Mihai Viteazul" Turda vine cu forte proaspete de la etapa regională a competiției BRD First Tech Challenge 2023, din București! În cadrul acestei competiții, echipa s-a clasat pe locul 7 din 83 de echipe, calificându-se la etapa națională și a câștigat premiul 3 la categoria Innovate Award, pentru cele mai ingenioase idei.

Astfel, în data de 25 februarie 2023, echipa CyberPunk Robotics organizează o competiție de robotică, DemoPunk 5, în Salina Turda. Programul acesteia este între orele 8:00-17:00.

De asemenea, oricine are o pasiune pentru acest domeniu, sau vrea sa susțină echipa CyberPunk Robotics este așteptat cu drag ca spectator!

Intrarea în Salina nu este asigurată de echipa de robotică!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS