Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Portret de învingător la CNMV Turda - Rareş Cotoi a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Elevilor la nivel naţional

CNMV
Tools
Typography

La Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” – Turda, învață mulți elevi cu care ne mândrim. Unul dintre ei este Rareș Cotoi din clasa a XI-a A, adolescent care a înțeles importanța informației, a cetățeniei active și a asumării responsabilității.

Perseverent, Rareș a reușit să se impună în rândul colegilor săi și, dacă în toamna anului 2020 a fost ales președinte al Consiliului Şcolar al Elevilor din CNMV, în prezent ocupă funcțiile de preşedintele al Consiliului Judeţean al Elevilor Cluj şi de vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor. A reușit prin succesul său să demonstreze că nimic nu este imposibil, dacă există voință, ambiție și disponibilitate pentru nn efort susținut.

Pasionat de științele exacte, Rareș a participat anual la olimpiadele de informatică și de matematică. Printre rezultatele lui, se numără premii la Olimpiada Judeţeană de Informatică, dar şi distincţii precum cea obţinută în vara anului trecut, în cadrul Galei Elevului Reprezentant - Premiul III la nivel național, pentru elev implicat în comunitate.

Întrebat ce îl motivează pentru succes, ce pasiuni și planuri de viitor are, Rareș ne-a mărturisit: ,,Am mai multe pasiuni, însă cele mai semnificative sunt științele exacte, sportul și implicarea civică. Ca și planuri de viitor, îmi doresc să urmez o carieră în programare, în cadrul unei facultăți din Cluj, iar ulterior să realizez un master în străinătate.”

“Îl cunosc de puțin timp pe Rareș Cotoi, dar cred că nu greșesc afirmând că văd în el un formator de opinie, care a parcurs cu succes drumul de la coechipier la lider, dând dovadă de tact, perseverență și spirit persuasiv. Atent la nevoile colegilor săi, se documentează și, bine informat fiind, reușește să le apere interesele. De asemenea, inițiază activități care răspund sferei de interes a colegilor săi. M-am bucurat să aflu că este și olimpic la matematică și informatică, două discipline de bază în formarea lui. Credeam că, fiind ocupat, îmi va fi greu să colaborez cu el, dar…. m-am înșelat. Apreciez promptitudinea cu care îmi răspunde de fiecare data și disponibilitatea pentru munca în echipă.  Îl felicit pentru realizările lui și îi urez mult success în tot cee ace își propune” (Codruța Andreica – director)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS